Var jag än befinner mig...

...så kan jag inte sluta planera och tänka på framtiden. Detta är ju såklart jättebra, jag måste nog dock lära mig att leva lite mera i Nuet. Jag är ju här nu för att uppleva en massa roligt och få nya erfarenheter.

Om det dock fortfarande är lågkonjunktur och svårt att få jobb när jag kommer hem så funderar jag ju som jag tidigare skrev på att plugga vidare. Håll ögonen och öronen öppna. Kanske blir det en ThereseGoesAbroad Vol.2.

Nu in i duschen...

Kommentarer
Postat av: Therese Fashion

Självklart funderar man, det är inte konstigt alls. Själv har jag ångest för det nästan varje dag...

2009-01-23 @ 10:03:27
URL: http://theresefashion.blogg.se/
Postat av: Anna

Smart idé, även om det inte händer så mycket här i lilla kalmar så händer det ju ändå alltid nåt;) damn girl, är du i Sidney? fan så soft.. ha så kul:) Kram

2009-01-23 @ 11:00:30
URL: http://annathomsson.blogg.se/
Postat av: Julia

sv; Haha. Jag fotograferade ljusslingor som satt i ett träd. Man ska ta fotot utan blixt och samtidigt skaka om kameran så blir det så där :)Jag har ju inte reklam på min blogg ._. Men jag tror det fungerar så att du får pengar varje gång någon klickar sig vidare på din reklam.. Det har inget med värderingen av bloggen att göra.Vad tråkigt "/ Kram.

2009-01-23 @ 12:14:22
URL: http://juliabrodenlarsson.devote.se
Postat av: lineisabelle.devote.se

haha, vilka roliga videor du har på din blogg, du värkar vara en riktit sköning! :) vart har du varit någon stans, paris?

2009-01-23 @ 16:17:39
URL: http://lineisabelle.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0