Australian Day...och lite annat

Hej!

Då var ännu en workweekend över. Härligt! Jobbade även igår Måndag då vi hade ett dop inbokat. Inte vilket dop som helst heller utan hela släkten Navarra, ägarna utav Le Montage, kom förbi för att fira. Alla italienare. Maffiabossar...

Usch..vad nervös jag blev. Man vill ju gärna göra bra ifrån sig när alla ens chefer sitter där med sina familjer. Hur skulle det vara att spilla rödvin på ägarens vita skjorta? Hemska tanke! Dessa människor är lite speciella och brukar inte prata eller bry sig om vår (personalens) existens så att säga. "Fina" Därför var det mycket roligt och skönt när jag började prata med en av dem under slutat av kvällen då jag stog i baren. Sall, som han heter erbjöd sig att hjälpa mig hitta jobb i Melbourne då han känner någon snubbe som äger ett casino. Toppen va?

Efter jobbet fick jag skjuts utav Arefin hem där jag träffade Therese som kommit hem. Underbart! Äntligen en normal person i lägenheten igen som man kan prata med. Välkommen hem hjärtat. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan iväg till Kings Cross för att möta upp Domonic och Sall. Meddans vi inväntade dem så gick vi in på en cocktail bar vid namn Goldfish. Där träffade vi två konstiga gubbar. Oh, ni ska bara veta hur mycket konstiga gubbar det finns. Ja i alla fall så frågade de om de fick köpa oss varsin drink och ja, varför inte. Det visade sig efter ett tag att dessa två känner Domonic och alla de andra i deras släkt. Ja, världen är ju bra liten.

Efter någon timme så åkte jag och Therese i alla fall vidare till Brodwaybar där vi träffade Carlos och Rob. Det var trevligt. Där tog kvällen dock slut.

Idag har vi inte fått mkt gjort. Tisdagen kan helt enkelt sammanfattas med följande ord: Vakna, Äta, Shoppa, Träffa svenska vännen Magnus, Ett glas vin, Sova.

Ska med andra ord ta mig en tupplur nu. Måste nog börja packa imorgon då vi flyttar från lägenheten på Lördag då vårt kontrakt går ut. Vi flyttar tillbaka till vårt gamla vandrarhem och bor där i en vecka innan Melbourne. Längtar för alla i denna lägenhet är så jäkla tråkiga.

Sov gott allesammans! /Therese


Kommentarer
Postat av: Ronja

Asså. blev det då?

2009-01-27 @ 20:13:55
URL: http://ronjiia.blogg.se/
Postat av: Rockabilly babe

Vad mysigt!

2009-01-27 @ 20:26:39
URL: http://raggarsvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0