You can call me Miss Impulsive!

Hejda Melbourne!

Imorgon kl 21.30 flyger jag och Therese till Cairns. Det ska bli sa himla roligt. Skont att komma upp i varmen igen for har i Melbourne borjar det bli lite kyligare. Vi har bokat in oss pa ett superduperbilligt vandrarhem som heter The Beach House, kostar bara $12/natt. Ingenting emot vad vi betalar nu, $24/natt.
http://www.asiahotels.com/Common/ImageGallery/HotelImage.aspx?hid=83994&s=0

http://directrooms.com/australia/img6/hotel-picture/hotel-9042-95159.jpg
Efter lite mera efterforskning verkar det som om att det billigaste alternativet att ta sig fram pa ar med buss. Vi kommer nog att kopa ett busspass precis som vi gjorde infor Nya Zeeland resan. Da kan man hoppas av och pa nar man sjalv kanner for det. Det skulle ju varit kul att hyra en bil, dock ar det sa JAKLA dyrt med forsakringen om man ar under 25ar. Helt absurt!

I formiddags var jag och T ute pa en liten utflyckt. Vi tog sparvagnen till Fitzroy dar vi strosade runt for att sedan ata lunch pa ett mysigt cafe. Jag bestallde lite tveksamt in en art och skinksoppa som dock visade sig vara jattegod! Bilder kommer nar jag hittar en normal dator.
Pa tal om datorer...suck. Jag laste pa Aftonbladet att det ar ngt himla virus/worm som drabbar manga datorer just nu och att den tydligen ska ta bort alla filer pa datorn den 1/4. Ngn som hort ngt om detta? Det poppar namligen upp en ruta pa min dator da och da som varnar for just en "worm". Detta borjade intraffa efter att var kara van Fredric stoppade in sitt usb-minne i min dator. I artikels stod ocksa att viruset sprids med hjalp av usb-minnen. Saaaaa.....? Ar detta bara skitsnack eller? Har som tur var kopierat alla bilder till ett usb-minne, som jag hoppas overlever.

Nog om datorer... Kram tjolahopp!!

Kommentarer
Postat av: Tomic

Vill du vinne ett Presentkort för 1000 kr?

Tävla då i min blogg (jätte lätt)

Presentkorten du får välja emellan är följande.

( Kicks / nelly. com / H&m eller Åhlens.)

2009-03-26 @ 14:18:02
URL: http://tomictomi.se
Postat av: jocka

suuuuck en del har det bra

hoppas ni har det



unzip.se

unzip.se



billigast snyggast underkläder

2009-03-26 @ 16:47:02
URL: http://www.unzip.se
Postat av: jessica '

Vad vill ni att jag ska skriva om, lägga upp för bilder, ha frågestund, dissa storbloggare eller ha tävlingar, lägga upp kläder som jag vill sälja, ha dissar&diggar listor, veckans blogg? Vad som. Skiv skriv skriv! :D För en blogg blir inte bättre utan er läsares tankar ;)

2009-03-26 @ 18:41:33
URL: http://jeessica.webblogg.se/
Postat av: Karin

Haha klart de rimmar :D tuppEN dagEN! du ser ;) hihi



Vi ska bo på hotell, scandic sergel plaza. Ligger på sergels torg. Kommer dit på fredagen, då ska vi ut. kanske på 360 med sthlmaren du vet :P lördagen blir det lite massage och shoppa massor. för att sedan gå ut på kvällen igen. vart vet jag inte. De visar sig :)



Jaaaaa, du måste komma hem nu så vi kan gå ut!!



Ja, du kan ju alltid kolla med håkan faktiskt om du känner fört :)



Puss på dig älskling!

2009-03-26 @ 19:19:06
URL: http://kokaiin.blogg.se/
Postat av: Linda Q

men guuud va härligt! =)

2009-03-26 @ 19:51:43
URL: http://themakeupartist.bloggerska.se
Postat av: MIafia

Meeeen Zäta..... 1/4 betyder 1 april =D

tyyypiskt dej hahahahaha

2009-03-26 @ 21:08:31
Postat av: Leia

Härliga bilder. Och fina färger i headern.

2009-03-26 @ 21:17:42
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Jonas

hm, ar det enns bra vader uppe i cairns an? jag och min polare var dar for nagon vecka sedan, och det regnade konstant, varmt var det ju, men daligt vader, och en relativt trakig "stad"

det keffa ar ju ocksa att dom barahar en lagoon man kan bada i, eftersom att man inte far bada i havet.

appropa busspasset, skaffa Greyhound, typ Cairns - Sydney eller till melbourne, kostar inte alls mkt, vi betalade nog 1300kr eller sa.



kanske undrar vem jag ar, jag har backpackat runt i australien sen i mitten av januari, nu ar jag fast i sydney, med schyst boende, och bra jobb.

2009-03-31 @ 16:17:26
URL: http://www.orkablogga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0