I'm a Brand Ambassador

Nu har jag och Therese fatt jobb har i Sydney pa ett foretag som heter Let's Launch. Vi ska promota/marknadsfora olika produkter har i stan. Mer om detta kommer senare. Nu letar jag lagenhet for fulla muggar! Kram pa er!

Den forsokte doda mig forst!!

/Therese

Back in Sydney

Igar kl 22 anlande jag och Therese annu en gang till Sydney efter en 15 timmar lang tagresa. 15 timmar, vi holl pa att ga upp i atomer. Under tagresan underholl vi oss med foljade:

* At tva st tartbitar var
* At chips
* At macka
* At fruktsallad
* Skrev sanger
* Gjorde korsord
* Gjorde fula frisyrer
* Sjong
* Sov
* Ritade

Gud vad mycket man kan gora pa ett tag.


Jag aterkommer till Brisbane hela tiden men detta far bli sista gangen. Hittade dessa bilder pa Therese kamera som jag bara maste lagga upp. Jag dedikerar dessa hoppbilder till Lovisa eftersom hon papekar att jag alltid tar sadana bilder! :p

Ursakta flashen! :p
   
Klicka pa bilderna mates!

Tjejer behall kladerna pa annars stor ni lokaltrafiken!

Utsikt fran taget.
 
 
Bananplantage

Idag vaknade jag och T upp vid 10. Vi gick ner i receptionen for att tjecka ut, och sedan tjecka in igen. Igar kunde vi inte sova i samma rum for att vi inte reserverat baddar. Vi maste lara oss att gora detta. No bor vi dock i samma rum igen.
Vi har ocksa:
* Oppnat bankkonto. Donationer mottages gladligen! :)
* Handlat mat
* Ansokt om Taxfile numer

Nu lyser solen har sa jag ska ga ut och njuta lite! Tjao dudes! /Therese

200 mil i fel fil

Ok, jag har forstat att jag inte varit sa tydlig med vad dessa grabbar vi rest med kom ifran. Benjamin och Keefe bodde pa samma vandrarhem som oss i Sydney och det var dar vi traffade dem. En tisdagskvall i det exlusiva koket! Keefe kommer fran Darwin har i Australien och Benjamin fran Nya Zeeland. De arbetar bada tva inom det militara. Benjamin kom till Australien for ca 1 manad sedan och ar har pa "tjansteresa". Alltsa for att se och uppleva andra kulturer, armen betalar. Jag maste joina the army helt klart.

Da ska vi ta vid dar vi slutade senast...Ben och Keefe akte i mandags vidare langre upp i Australien medans jag och T stannade kvar i Brisbane. Innan grabbarna akte hande dock allt detta.

Therese kom inspringandes till mig i koket i panik och ropade att hon sett varldens storsta ratta. Det var dock en Possum hon sett. Denna ovan!


 
Vi spelade en jakla massa biljard men inte blev vi nagot battre pa det!

Det spelade ingen roll vad vi an forsokte med!


Sista utekvallen tillsammans.

Ben och hans armykompis njot av goda drinkar. En hel del goda drinkar!

Sir , Yes Sir! Nu bar det av!

Vi provade mossorna, jag kan dock halla med om att de passar battre i dem an vi gjorde!

Sista gangen i The Truth Truck! But, we will meet again!

Jag och Therese besokte Botanic Garden i Brisbane.
 
Pa vagen dit sag vi ett...stort, roligt klot.

Haftiga trad fanns dar
  
Sjalvklart klattrade vi!

Vackert var det.

Jag blev hungrig och gick pa jakt!

Sadar! Det var nog allt for idag! Nu stanger cafet sa jag maste kila! Ha det gott! / Therese

Auf wiedersehen armybrats

Sa, nu har Keefe (numera ratt stavat) och Ben akt vidare till en annan stad. Trakigt, sorligt, tomt. Vi hade sa jakla kul tillsammans. Det kanns som om vi kant varandra mycket langre an 5 dagar. Jag och Therese kommer att stanna i Brisbane t o m onsdag da vi 06.30 beger oss tillbaka till Syndey. Vi anlander kl 22.00 pa kvallen. Det tar ett tag att aka 100 mil.
Igar hade vi lite avskedsparty. Vi tog en hel del roliga bilder men som vanligt funkar inte dessa dumma datorer! Ni far se dem senare. Det ska bli skont att komma tillbaka till Sydney och komma in i vardagslivet. Borja jobba vilket vi verkligen insett att vi maste gora.

Idag ska jag och Therese

* Besoka Botanic Garden
* Oppna bankkonto
* Kolla pa Sex and the City igen eftersom det ar den enda film vi har med oss
* Ta fula bilder pa oss sjalva som vi alltid gor
* Formodligen ata nudlar och snickers till middag
* Bli frustrerade over att killarna i vara rum snarkar
* Spela biljard


Botanic Garden

Japp, det var dagens blogginlagg vilket kostade 15 spann.
/Therese


Bildchock Down Under

Ok, vi har helt enkelt lite att ta igen. En bild sager mer an 1000 ord sa titta och njut! Klicka pa de sma sa blir det storre, alla ni som inte ar sadana bloggnordar som jag och T. :)

Forsta gangen vi gar ut med grabbarna. Detta var i Onsdags.


Torsdag. Lite party pa grabbarnas rum.




Fredag, Dreamworld
  


Prinsessa som precis akt vattenkarusell. Blott!

Prinsessor

Vi klappade och matade kangurus samt kollade pa en tigershow. Tog aven ett foto med en koala.




Lordag, stranden i Surfesr Paradise

Vi at god lunch. Macka med kycling, sallad, tomat, majonas och ost. Killarna badade medans vi stannade pa torra land.

Nar vi kom hem gjorde vi oss i ordning, at och gick till en pubb.



En mycket trevlig kvall.

Sondag, titta i affarer, blogga, njuta! :)

Ha'de Svedala! Har ar mitt nya nummer. Tankte forst inte ge ut det har men ar nog enklast. +61430 590 775
/Therese

The Truth Truck

Sa, nu har jag och Therese degat omkring pa stan en svang och kollat pa en massa klanningar. Grabbarna gick for att inforskaffa lite shorts, presenter till flickvan osv. De drog ivag till ngn stor fruktmarknad medans jag och T leker datanordar. Har antligen hittat en dator som man kan ladda upp bilder pa. Lycka!

Har kommer lite bilder fran The Truth Truck som vi kallar killarnas Landcruiser. Uttrycket foddes pa vagen hit till Brisbane da vi satt och fragade ut varandra om an det ena an det andra. Sanning skulle det vara, annars fick det kvitta.


Jag i The Truth Truck

Therese i The Truth Truck

Benjamin i The Truth Truck

Keffy i The Truth Truck. Jag har ju skrivit Kieth och Kiethe hela tiden. Han namn ar dock Michael O'keffy. Haha!

Lite mera bilbilder. Klicka pa bilderna sa blir de storre.



Gud vad vi spenderat tid i denna vita springare!

/Therese



Surfers Paradise

Ojoj, mycket har hant de senaste dagarna. Jag och Therese bor nu pa ett vandrarhem i Brisbane tillsammans med Benjamin och Kieth. Jag maste bara saga att detta vandrarhem SUGER!!!! Jag har 100 bilder att ladda upp men det gar inte pa denna dator. Arg! Arg! Arg!
I onsdags lamnade vi i alla fall Sydney for att bila ca 100 mil upp till Brisbane. Det var en lang resa och nar vi kl 23 pa kvallen annu inte natt vart mal stannade vi i Surfers Paradise over natten. Vi besokte ocksa staden idag for att sola och bada.

Har lag vi och glassade idag

Nar vi kom fram till Brisbane var det helt omojligt att hitta ett vandrarhem med lediga rum. Till slut hittade vi i alla fall ett fast vi bor inte i samma rum. Det gor dock ingenting da vi mestadels ar ute pa nya aventyr. Ben och Kieth ar verkligen tva klockrena snubbar som kor omkring mig och Therese i sin stora Landcruiser som de fatt lana av den Australienska militaren. De har helt enkelt betalt for att aka runt och se Australien. Ben kommer som jag kanske skrev fran Nya Zeland och ar har pa besok under nagon manad. Grabbarna aker vidare uppat pa mandag medans jag och T stannar i Brisbane en hel vecka. Vi atervander sedan till Sydney och vart kara vandrarhem dar.
Igar besokte vi en nojespark som heter Dreamworld. Vi akte en massa olika karuseller och blev helt snurriga. Klappade koalor och kangurus ocksa. Bilder kommer. "Jakla vandrarhem"



Nu ska vi snart laga mat tillsammans. Vi ska ata kanguru...spannande! Sedan blir det en pubbrunda.
Tja! /Therese

Brisbane

Ar nu i Brisbane! Hinner tammetusan aldrig blogga.

/Therese


Uppdatering imorgon

Hey alla! Nu är klockan 02.00 på natten här. Sitter i sängen med datorn iknät och ska sova. Jag och Therese är rätt impulsiva och imorgon åker vi till Brisbane där det är mycket bättre väder. Vi har träffat lite vänner här som vi åker med. Uppdaterar er imorgon med bilder osv.

/ Night! Therese

We went to a nice bar

Pa vandrarhemmet motte vi igar nagra schyssta typer som vi tog ett glas min med pa kvallningen. Vi gick till en bar inte alltfor langt fran vart vandrarhem.

   
Pontus & Timmy               Steff & Olga-Tyskland       Tokiga svenskar


Den klassiska toabilden ar ett maste! :P

Har kommer lite bilder fran min och Therese utgang forra veckan.

  
Varat trashade rum. 6 tjejer, vad ska man saga.

Varat kok
 
Fint stalle                           Nagot senare

/Therese

Sydney Tower

Igar beslot vi flickor oss for att besoka Sydney Tower. Det var en otrolig utsikt! Har kommer lite bilder fran Sydneys hogsta byggnad.


Fantastisk utsikt
   
Bra spaningsstalle


 
Vi gjorde vara engna Sydneymynt. Lyckopeng!

Efter Sydneytower gick vi en svang i affaren och handlade sedan mat. Det blev rakor, avokade, bonor och annanas for min del. Lite konstig middag med gott var det.

/Therese


Movienight in the corridor

Igar kvall hade jag och Therese filmkvall, i korridoren. I det rum vi bor i bor ocksa en tjej som bara jobbar natter. Hon sover alltsa typ tills hon ska till jobbet. Vi bestamde oss for att vara lite hyggliga och flyttade ut i korridoren med kuddar och filtar samt for mycket onyttigheter. Vi har i alla fall varit duktiga och handlat hem egen sallad som vi ater. Vi kollade pa filmen Sex and the city, och alla andra kollade pa oss dar vi lag pa golvet sprattlande som tva sillar.



Senare idag nar Therese slagit upp ogonen ska vi aka och kolla pa Sydneys hogsta byggnad. Gud vad vi ar turistiga! :)
Jag ska ocksa soka nytt jobb. Sa nej till det jag fick igar pa Trmg. Kandes inte ratt i magen alls efter ett tag. Sade ifran mig intervjuen pa det foretaget jag skulle till idag ocksa. Varlden ar liten som man sager. Trmg ska namligen till Globalinteractive pa utbildning idag och jag skulle ha foljt med dit. Jaja, bara att ta nya tag. Ett jobb behovs i alla fall marker man. Nu i borjan ar det sa mycket man vill se och gora och det lar ju inte bli mindre framover. Vi har bestamt oss for att mer se och uppleva landet och jobba med roliga, tontiga, galna, skitiga jobb. Vi ska till exempelt plocka bananer under resans gang. Hehe! Forlat mig Lindgren men, det trodde jag inte i min fantasi att du skulle foresla!

Nu ska jag kolla pa lite jobb! Hade Sverige!
/Therese

This Town Ain't Big Enough For Both Of Us

Och for det andra...



...alskar jag denna lat!

Dilemma och parkdag

Igar gick jag pa en arbetsintervju for ett foretag som heter Trmg. I annonsen framgick inte helt klart vad jobbet gick ut pa som i princip alla annonser. De skriver bara att de vill ha sociala, trevliga, drivna manniskor som gillar att tjana pengar. Vad Trmg sysslar med ar att hjalpa andra foretag att oka deras forsaljning. Detta gors genom Face-to-Face ute pa stan osv. Denna James som ager foretaget och intervjuade mig sa att han ville mig som utbildare av nyanstallda. Jag vet dock inte helt sakert om han vill att jag borjar som face-to-face saljare och sedan avancerar till den tjansten. Jag ska pa utbildning imorgon sa maste prata lite mer ingaende om jobbet med honom. Jag kanner for tillfallet att ett face-to-face jobb inte ar nagonting som lockar mig. Ska man springa runt pa stan och hem till folk och forsoka salja grejer som de egentligen inte vill ha? Jag kanske ar negativ och borde ge det en chans men man vet ju sjalv hur jobbigt man tycker det ar med sadana forsaljare. Man tar ju varsta omvagen om man ser en sadan pa stan hemma. Jag har i alla fall lovat att komma imorgon och kanske ar de battre an jag tror. Hoppas att jag far tjansten som utbildare direkt. Da blir jag nojd! Dilemma Dilemma Dilemma! Angest!

Efter intervjun igar tog James mig och Therese till The Opera Bar samt ett stalle som heter Ivy. Det var sa grymt mkt folk ute. Roligt, men jag foredrar faktiskt lounge. Bara sitta och snacka. Ni som kanner mig ver ju att jag inte ar sa jattepigg pa att dansa vilket folk inte fattar. Speciellt inte har.

 
The Opera Bar

 
En horna inne pa Ivy

Nattklubben huserar i hela denna lokal

Idag gick jag till en Hyde park for att sola/sova/lasa. Helt underbart att ligga i solen! Har kommer lite bilder fran parken.







Halla...vad ska jag gora med jobbet? Sverige, VAD!?

/Therese


Sydneynytt - Arbetsintervju mandag

For en timme sedan kom jag och Therese hem fran stranden. Jag ser ut som en tomat, attans ocksa! Ingen sol for mig imorgon.
Pa mandag ska jag pa arbetsintervju kl 10.15. Jag skickade in en ansokan till detta foretag som ringde upp mig idag. Global Interactive Det ska bli intressant att hora lite mer om vad sjalva jobbet handlar om. Jag har i princip bara sokt jobb inom marknadsforing, forsaljnings och eventbranschen. Hall tummarna for mig!

 

Sa har pigg var jag imorse. Vi vaknade kl. 05.45 da var rumskompis kom hem fran jobbet. Vi kunde inte somna utan gick upp.


Har kopte jag varldens godaste sallad idag da vi besokte Bondi becah.

Ni far lite strandbilder en annan dag. Alla blev sa fula idag! :)
Snart ska jag och T gora oss i ordning for att ga ut en svang. Slitna som vi ar. Vi ska besoka ett stalle som heter Havana club Deluxe. Kolla in deras hemsida. Havana Club Deluxe

Hej sa lange! /Therese

Fantastiska jobberbjudanden!

Vi kollar for narvarande pa lite job har i Sydney. Therese fick ett intressant svar igar.

From: [email protected]
hi I have a job for you if you like
sleep with me one nite and you can get 100$ cash in hand
I am 26 YO
If interested email me back

Regards,
Matt

Jag kan meddela att hon inte kommer att tacka ja till tjansten.
Nu ska vi snart till stranden! :)\

/Therese

Turist

Imorse steg jag och Therese upp vid 08.00 och begav oss till vart nya hem 20 meter langre ner pa gatan. Det ar helt ok samt betydligt billigare. Efter att ha lamnat vara grejer begav vi oss till centralstationen for att ta oss narga stationer darifran dar sightsingbussarna gar. Vi kopte en heldagsbiljett var och hoppade pa en sadan dar buss utan tak. Det syns nu da jag ser ut som en tomat pa brostet.

Har kommer lite bilder fran dagen.

Har borjade vi var dag


Operahuset dar vi stannade och solade en stund


Den beromda bron


Vad vi hort ska det fina vadret fortsatta

Nagon galning satt hogst upp    Dagens roligaste stadsnamn 

Vi kom hem vid 18tiden och var tvugna att vila lite. Vaknade kl 21 igen, helt otroligt. Therese fortsatter att sova. Jag maste vara vaken ett par timmar till jag. Annars kommer jag att vakna mitt i natten.


Hit ska vi imorgon och sola

Allt ar i alla fall toppen har. Skot om er i Sverige!
/Therese

Sallad ar bra for figuren!

Vad tycker ni?


Shoppat som drottningar i Queen Victoria Building

Idag steg jag och Therese upp vid 08.00 efter att ha vridit och vant oss sedan 4 pa morgonen. Vi sov sa mycket pa dagen sa inte konstigt det. Efter att ha tagit en dusch och sminkat oss fina begav vi oss ner till den lilla matsal som finns har pa vandrarhemmet. Som vi befarat salde de bara vitt rostat brod, pannkakor, stekt agg, korv osv. Halla?? Ar det bara vi i Sverige som har grovt brod, naturell yoghurt och minilatta? Det blev fruktsallad till frukost helt enkelt.


Har bor vi for tillfallet


Therese med smarrig fruktsallad


Olydig Therese

Kopcentrat som vi besokte var enormt. Vi gick och gick men det tog alrig slut. Vi besokte en affar vars namn jag inte minns och provade en hel hog av klanningar. Lugn mamma och pappa, jag kopte bara en klanning och en kjol! :)

    


Denna sota lilla sak kunde jag inte lata bli att kopa.

Vi vandrade sedan vidare och inforskaffade ett kontantkort fran 3. Skriv en liten kommentar om ni vill ha mitt nya nummer. Ni kommer inte att kunna na mig pa mitt gamla. Efter detta delade vi pa en sallad. En konstig sallad. Den smakade mest vinager och inneholl nastan bara salladsblad.


Sallad med 0,05% naringsinnehall.

Skriver lite senare!
/ThereseGoesAbroad

Framme i Sydney

Jag och Therese landade i Sydney vid 9tiden imorse och var verkligen helt slut. Vi tog en taxi till en Hostel som heter YHA eller liknande och ligger soder om Sydney. Tyvarr blev Therese forkyld under resans gang. Det var varldens airkonditon pa flygplatsen i Kuala Lumpur samt pa planet som vi  flog med dit. Hon ligger i sangen och vilar nu. Somntuta! Alla ar i alla fall mkt trevliga har och anvander ord som Darling och Sweetie i varje mening.


Sahar fint vader var det i Vattholma innan vi akte den 12/10.


Therese med den forbjudna rakmackan pa Arlanda.


Utsikt fran planet pa vag till Malaysia.


Sahar lyxig middag fick vi pa planet. Naringsvarde = 0.00%

Imorgon ska vi i alla fall utforska staden lite mer. Ett nytt kontantkort ska inforskaffas och ett bankkonto ska oppnas. Idag har det varit lite mulet vilket dock inte gor nagonting eftersom vi bara ska mysa pa rummet. Taxichaufforen sa dock att det var 31grader C igar och att det skulle bli fint imorgon igen. Beach har kommer vi.

Kl ar nu 20.39 har och jag ska kila tillbaka upp pa rummet och underhalla Therese igen. Hors imorn!

/ThereseGoesAbroad

Kuala Lumpur 14 timmar

Jag och Therece sitter nu här på Koala Lumpurs flygplats och äter. Vi landare 06.00 lokal tid, kl var då i sverige runt 24.00.  Man blir helt kocko av dessa tidsskildnader. Kl är nu 17.00 här och vi kommer att åka vidare om 5 timmar mot Australien. Det är en resa på ca 7½ timme. Den förra sträckan var på 11½ så det ska vi nog klara galant.

Här kommer lite sjukt trötta bilder från Kuala Lumpur


En sjukt trött Lindgren


En lika sjukt trött Therese, eller Therese Z?tterqvist som det står på kvittona här.

Den är helt skadade här på denna flygplats. Spelar partymusik hela tiden. Nu kommer min dator att dö snart! Hörs sen!

/ThereseGoesAbroad

Hej då Lilla landet lagom!

Imorgon bitti bär det av till Arlanda. Herregud! Vad är detta för galenskap? Kan verklligen inte förstå att detta är sista natten i Sverige på 7 månader. Lite scary eller vad tycker ni? Jag kommer att sakna er alla galna, sköna, jobbiga, underbara människor.





Sitter nu och kollar på Ace Vantura. Helt klart en flummit film. Mamma och pappa är inte hemma utan på 30års fest och utklädda till Sandra Dee och Danny i Grease. Det är tydligen maskerad. Vuxna människor! Har lekt med mina nya mobil nu också. Den funkar great och är sååå fin!

Ska väl försöka få ihop det sista inför imorgon! Förvirrad. Håll er uppdaterade!

Night everybody! /ThereseGoesAbroad

Gör oss alla en tjänst här!

Veckorevyn gör en namninsamling för att uppmärksamma våldtäkter. Klicka på länken nedan för att skriva på listan!



Nu får det vara nog


Do it!
/ThereseGoesAbroad

Living in a material world and I am a material girl

Nu har jag skickat efter min nya mobil. En Samsung F480 touchwiz. Det var inte lätt att hitta på den och eftersom jag åker på söndag börjar det ju bli lite brådis. Nu kan jag i alla fall hämta den på posten imorgon. We are living in a material world.



Fick lite bilder av min arbetsgivare på Bibendum tagna när vi är ute och jobbar. Nedan på Café Opera där vi promotade Amarula. Kommer sakna jobbet. Roligt att komma ut och träffa en massa människor.


In action på Cafét


Really in action på Cafét


Visitkortpose för fotograf ett måste

/MaterialGirlGoesAbroad

Miss Agent 007 redo för jobbet

Jag ska träffa Therece vid 12.30 utanför Åhléns är det nu sagt. Ska bli skitkul att snacka igenom hennes tid i Spanien och vår tid i Australien. Jag kommer nog inte åka tillbaka till Lidingö igen efter vår träff. Blir så himla hattigt. Arbetskläderna är på.


Megaful mupp bild


I farten, bråttom!

/ThereseGoesAbroad

Min morgon i bilder

Jaha, denna morgon började lite knasigt. Jag gick upp 06.30 och gjorde mig i ordning för jobbet som började 08.30. När jag väl var på plats insåg jag att det inte var idag jag skulle jobba, utan imorgon. Skratta/gråta. Så kan det gå ibland. 


Jag sjukade mig istället framför webcamen. Snygga strumpor va? Jag kommer att ha utförsäljning utav alla mina gamla strumpor här i bloggen snart så håll utkik. Öhm..nej, skulle inte tro det. Vill ni köpa gamla kläder hänvisar jag till kenzas.


Det där var svårt. Hehe, allt rör sig ju i motsatt håll i camen.

Jag har även ett annat jobb idag för Stjärnskott som börjar kl 16.00. Jobbar då till 20.00. Ska försöka hinna med att träffa både Ariel, Therece och en Eric som jag träffade på Cafét i lördags under dagen. Allt på en och samma gång. Det är just likt  mig. 

/ThereseGoesAbroad
 

Borta 7 månader. Vad packar man?

Nu har jag kommit till den här krångliga packningsbiten. Vad ska man egentligen packa med sig? Vi ska vara borta i 7 månader och man vill ju inte börja med att köpa en hel drös med nya grejer. Eller vill och vill men jag har i alla fall inte råd med det. Om jag känner Therece och mig rätt kommer det nog bli en hel del vandring i shoppingcenter i alla fall när vi kommer till Sydney. Man vill med andra ord in ha för mkt med sig.

Det känns som om det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Jag har jobbat så konstiga tider och inte varit "hemma" så mycket. Bor fortfarande hos Magnus som är hemma ännu mindre än mig. Jag smög tyst som en mus in i lägenheten i lördags för att inte väcka honom när jag varit ute och galejat med vännerna på Cafét. Men det hade jag ju inte behövt gjort. Det var så tomt som det kunde bli i en lägenhet kl 03.00 när ingen är hemma så jag spelade lite skön musik.
kl 06.00 vaknade jag däremot av att dörren stängs och Magnus stegar in med en rosa mössa på sig och säger hur glatt som helst "Jag har suttit båtvakt hela natten. :)" Toknisse!

Här kommer min senaste tid i bilder


Såhär såg jag ut när jag och Lovisa skulle på ComedyNight förra onsdagen.


Man fick inte fota där men det gjorde jag i alla fall. Ojsan! En snygg Gustavsson!


I torsdags gick jag och nägra vänner till Wallmans. Den här mannen stor och glodde på mig hela kvällen. Huvaligen!!


Jonas och Ariel var med som livvakter!


På fredagen hade Ariels arbetskamrater fest och jag hakade. Jag, Andreas och Ronny.

Ja gó vänner. Det var en del av min förra vecka. Nu ska jag äta en grym sallad med min familj och fortsätta tvätta!
/ThereseGoesAbroad


GalEt på CafÉt

Jag måste verkligen fixa den där kamerasladden snart. Har en hel den roliga bilder att lägga upp.

Gårdagen var helt knas. Mest knas av allt var väl ändå jag som drack för mkt rosévin och var asdryg mot allt och alla. Alkohol gör en verkligen skruvad ibland. Tänk på det alla ni 15åringar som springer ute på stan fredagkvällar då mamma och pappa sitter oroliga hemma. :)
Igår började i alla fall kvällen på Ariels kontor tillsammans med hans arbetskamrater. Vi pladdrade på om allt och inget samt spelade helt knasiga ölspel. Bortåt midnatt drog vi ut på stan för att besöka stället Pans. Där blev vi inte långvariga utan åkte till Café Opera vilket var överfullt av glada partymänniskor. Vi hamnade vid ett stort bord tillsammans med en massa andra människor och världens största flaska skumpa. En schysst kväll med Jonas och Ariel. Tack grabbar!

Som alltid är man inte lika entusiastisk dagen efter dagen före.

Magnus var duktig och åkte iväg för att träna. Jag däremot känner mig som värsta tjockisen då jag sitter i sängen och äter chips till frukost. Jag är ett helt hopplöst fall. Snart ska jag iväg för att jobba några timmar för Stjärnskott på Annexet. Är ansvarig för värdinnorna idag vilket känns roligt. 
Ikväll ska jag kanske till Wallmans Salonger en sista gång innan avresa. Får dock känna efter hur pigg jag är efter arbetspasset. '

8 dagar till avfärd...

/ThereseGoesAbroad

Grym kväll med svenska komiker!

Ok..jag älskar komiker! Jag måste verkligen gå på fler sånna här comedy nights i framtiden. Innan vi kom till showen rådde dock panik. Jag brukar alltid hämta ut biljetter samma dag som evenemanget går av stapeln. Det ska jag inte fortsätta med.
Jag gick till 2 olika ATG ombud för att hämta ut biljetterna vilket inte funkade. Blev hänvisad till ett tredje då det återstod 25 min till showstart. Som ni redan räknat ut fungerade det inte att hämta ut Ticnet biljetterna där heller. Deras telefon fungerade inte vilket resulterade i att de inte kom fram till Ticnet. Efter mycket om och men kom vi fram till att vi kunde skriva ut biljetterna från Ticnets hemsida. Det sket sig också då deras hemsida krånglade och inte ville visa dessa himla biljetter. Vi laddade då ner PDF-filen för att öppna den på datorn. Hade då datorn rätt Adobe? Nejnej, så lätt skulle det inte gå. Vi beslutade oss för att rusa till Intiman och tappade på vägen såklart bokningsnumret. Herregud tänker ni nu! Till slut kom vi i alla fall in till våra platser och fick beskåda dessa mästare inom humor.
Älskade jag Björn Gustavsson innan så gör jag det inte mindre nu. Han är helt fantastiskt rolig. Kalla mig tönt men Så Är Det!

 

Tog lite kort som jag ska försöka lägga upp inom kort. Har ingen sladd till kameran för tillfället. Carp!

Imorgon hämtar Mikael från Creative Events upp mig och skjutsar mig till Arlanda där jag ska jobba mellan 08.00 - 20.00. Kommer vara helt död efter det. Hade räknat med att sluta 18.00 vilket sades först. Förhoppningsvis kanske det blir lite tidigare då jag ska träffa Therece mf på Wallmans Salonger. Ska bli roligt.

Nu blir det sova igen. Jag är så trött på att sova hela tiden. Äta, jobba, sova. Tråkigt tammatussan!

Night! /ThereseGoesAbroad



För det regnar här på Lidingö idag

Vaknade kl 06.00 då Magnus klocka ringde. Kände mig rätt pigg och gick upp efter 20 minuter jag med. Underbart väder var det ute då. Sol men lite dimmigt. Vad hände sen då? Regn! RegnRegnRegn! Måste in till stan snart och hämta ut biljetter samt hämta mitt internationella körkort samt legetimation.



/ThereseGoesAbroad

RSS 2.0